Auto udluftningsanordning skjolde: holde The Bugs væk

I dage gået, betød tanken om at placere en bug skjold på din bil blot at finde en tarvelig søger marineblå mesh net og draperinger det hele forsiden af din bil. Udover ser forfærdeligt, var disse tidligere shields dårligt montering og pladskrævende. Bugs stadig kom igennem og lidt godt kom ud af at have en på din bil. Heldigvis, innovative producenter har ændret alt dette. Lad os undersøge den aktuelle afgrøde af auto udluftningsanordning skjolde [bug skjolde] derude og se hvordan man kan beskytte din bil.

I modsætning til bug skjolde af gårsdagens, er dagens skjolde holdt med den nuværende teknologi; opdateret designændringer har givet en gruppe af skjolde, custom passer bilen samt ser attraktivt for. I modsætning til tidligere one-size-fits-all modeller, nuværende skjolde kurve med omridset af bilens hood for en præcis pasform. Derudover kan en auto udluftningsanordning shield gøre følgende:

Beskytter din bil mod vejen vragrester. Små sten eller skrald sparket op på interstate kan mar din hætte eller endda smadre din forrude. En brugerdefineret monteret bug skjold kan sende skadelige objekter op og over bilen og ud af skade på vej.

Beskytter din hætte fra bug splatter. Forkanten af bilens hood virker som en magnet på bugs. Tag en lang biltur, især i sommermånederne, og på det tidspunkt du når din destination din finish er skæmmet af bug juice, hvoraf nogle er næsten umuligt at fjerne. Forestil dig de omkostninger du vil pådrage sig ved at dreje i din leasede køretøj med en hætte skæmmet af bug splatter eller pock markeret af stenene.

Bug skjolde er normalt tilgængelige i en røg farve eller i en malbare polycarbonat overflade for yderligere tilpasning. Dette materiale er forresten, stand til at modstå vej snavs og usandsynligt at knække når det afbøjer en sten ud af skade på vej.

Naturligvis at vælge en Toyota bug skjold eller Ford bug skjold tager en smule af forskning for at finde en, der er rigtige for dit køretøj. Auto udluftningsanordning skjolde, en grossist af kvalitet skjolde anbefaler Lund bug skjolde og Ventshade bug skjolde som begge producenter er kendt for at producere høj kvalitet og holdbare produkter, der er billigt prissat.

Uanset hvilket mærke vælger du, vælge en, der er brugerdefinerede udformet for mærke og model af dit køretøj, for at opnå den bedste pasform og give top beskyttelse. For en lille kontant udgift giver en automatisk udluftning shield beskyttelse, at hvert køretøj skal have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen