Køb en bil nu, betal senere

Selvom du ikke kan gå galt i byen med en løn nu, så køb en senere plan, er det vigtigt at huske de potentielle risici forbundet med denne type lån. Selvom disse ordninger ikke har nogen interesse, kan de være dyre. Du bør også overveje din evne til at tilbagebetale lånet, inden du tilmelder dig denne plan. Som enhver anden form for gæld er det vigtigt at overveje det beløb, du har råd til at betale af.

Hvis du har dårlig kredit, kan en cosigner hjælpe med din låneansøgning. Medunderskriveren er ansvarlig for at betale lånet sammen med dig. De kan dog også holdes ansvarlige, hvis du misligholder dine betalinger. Både din kredit score og kredit historie vil blive påvirket af ubesvarede betalinger. Du får en lavere rente, hvis du foretager en forskudsbetaling. Disse lån tilbyder mange fordele, ikke kun bekvemmelighed.

Dårlig kredit score kan gøre det vanskeligt at få finansiering hos traditionelle forhandlere. Den eneste måde at få finansiering på er gennem et køb-her, betal-her-parti. Du skal muligvis bruge denne type finansiering, hvis din indkomst er lav, eller hvis du har dårlig kredit. Det er bedst at shoppe rundt efter andre muligheder bliv kreditvurderet og få bil på afbetaling. Det kan hjælpe med at opbygge din kredit. Det er muligt at blive overrasket over resultaterne.

Du kan overveje at købe nu og betale senere planer, hvis du ikke har midlerne til at betale fuld pris for bilen. Ikke alene vil det ikke påvirke din kredit score, men køb nu, og betal senere planer har ofte lavere renter end kreditkort kreditkort. Denne mulighed er også tilgængelig for kyndige forbrugere, der har yderligere midler. Vigtigt at huske, at alle planer, der giver dig mulighed for at købe nu og betale det senere, kan have risici.

Det bedste ved at købe her, betaler her finansiering? Det er brugervenligheden. Bekvemmeligheden ved at købe her, betale her finansiering er langt bedre end traditionelle finansieringsselskaber. Du behøver ikke engang at forlade forhandleren. Bilen kan finansieres derhjemme med minimale månedlige betalinger. Disse månedlige betalinger hjælper med at genopbygge din kredit. De kan være et godt valg for nogle mennesker, men de bør ikke være den eneste mulighed.

Hvis du er et køb nu, så betal senere forhandler, de vil kræve dokumentation om din indkomst og bopæl. Du har ikke brug for kreditkontrol, men du kan blive bedt om at betale en forskudsbetaling for at undgå at blive afvist. Derudover er disse biler normalt ældre og lavere værdi. En gennemsnitspris i 2018 for en brugt bil fra en forhandler, der køber nu og betaler senere, var $ 700 med en gennemsnitlig forskudsbetaling på $ 950.

Køb nu, Betal senere er en god mulighed, hvis du leder efter en bil. Denne finansieringsmulighed kan tilbyde lavere månedlige betalinger og undertiden cashback. Mange virksomheder tilbyder finansieringsmuligheder, der giver dig fleksibilitet til at betale din bil over en åreperiode. Spørg om disse muligheder, før du accepterer vilkårene for lånet. Du bør ikke acceptere et tilbud, der begrænser din kredit score til mindre end et bestemt beløb.

Rul til toppen