Refinansiering din pant eller et hjem egenkapital lån-hvilket er bedre?

Når det drejer sig tid til at få de penge, du har brug for at renovere dit hjem, har du nogle valg at gøre med hensyn til finansiering af det. Begge måder, enten refinansiering din første pant, eller et hjem egenkapital lån, vil give dig adgang til din egenkapital. Efter dette, selv om, en række forskelle vil klart skille sig ud. Her er hvad du behøver at vide om disse forskelle, så du kan intelligent vælge den bedste til dine behov.

Funktioner af refinansiering billiga lån din første Mortgage

Ved at få en kontant ud realkreditlån, kan du erstatte dit første realkreditlån og få din egenkapital. Det betyder, at du bliver nødt til at betale gebyrerne igen, at du betalte, da du købte huset i første omgang. Men hvis du venter, indtil renten er nede, kan du få en bedre aftale, end du havde før. Det beløb, du kan få kunne nemt opveje omkostningerne ved refinansiering og spare dig tusindvis af dollars i løbet af livet i det nye realkreditlån.

Rentesatsen for et første realkreditlån er altid lavere end hvad du ville få for en anden pant-hvilket gør dette til det ideelle valg. Du vil også have kun én betaling hver måned, som du kan endda gøre lavere end hvad du har nu ved at forlænge længden på realkreditlån. Hvis du allerede har mere end ét realkreditlån, så er dette også en god måde at konsolidere dem og få din egenkapital på samme tid, samt reducere din månedlige betaling.

Hvis du i øjeblikket har en justerbar sats realkreditlån, der er ved at løbe ud af den faste sats del, så bør dette være den måde, du ønsker at gå. Ikke alene vil det give dig niveau betalinger med en fast rente, forudsat du får en fast rente realkreditlån, men også din egenkapital til den kommende renovering projekt, du har i tankerne. Det betyder, at du kan tage sig af mere end ét problem på én gang.

Funktioner af et hjem egenkapital lån

Et boliglån betragtes som et andet realkreditlån. Det betyder, at det vil give dig en ekstra betaling hver måned. Hvis du har råd til den ekstra betaling, kan dette være den måde, du ønsker at gå. Det vil også have en højere rente end et første realkreditlån, og normalt har en tidsramme på op til 15 år for tilbagebetaling.

Du kan tage din egenkapital, men har brug for at forlade nok derinde, der er lig med 20% af værdien af huset. Dette er sandt med enhver form for realkreditlån, da du kan være nødvendigt at betale private pant forsikring, hvis du går over dette beløb.

Et hjem egenkapital lån er for det meste fast rente, men nogle kan også være justerbar. Dit lån betalinger er fuldt amortisering, og penge, der anvendes til fastsættelse af dit hjem er ofte fradragsberettigede. Denne type lån er at se nogle nye variationer kommer ud for nylig, så du vil ønsker at se, hvad der er derude, før du vælger.

Valget er dit

Naturligvis, kun én af disse valg vil bedst opfylde dine behov. Når du vælger et kursus at tage, vil du derefter ønsker at få et par citater-uanset om du vælger at refinansiere, eller få et hjem egenkapital lån. Du bliver nødt til at se dem over omhyggeligt og overveje alle aspekter for at finde den, der er bedst for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen