Spar op til 37% på Apple Watch Series 5 i Amazons Boxing Day Sale

Nu kan du bruge en hvilken som helst adgangskode til tastaturet til at låse iPad’en. Call of Duty: Mobile 80’erne Action Heroes begivenhed starter nu. BookBeats app kan tilgås via din mobiltelefon eller tablet og kan downloades på iOS og Android. Appen lydbogsafspiller er nødvendig, for at du kan lytte til lydbøger på dine mobilenheder. Også, jeg har forskellige interesser i alt fra fiktion til at rejse til historie til aktuelle begivenheder, Med lange pendler i min by, har jeg en masse tid til at lytte til lydbøger. Denne app indeholder bøger i forskellige kategorier, herunder blandt andet forretning, thriller, horror, romantik, religion, fantasi og science fiction.

Det er rigtigt, at de fleste lydbøger vil spille fint på lydafspillere.

Dette er en awesome websted, der indeholder alle de klassiske bøger børn skal læse (eller lytte til, i dette tilfælde!). Ikke kun en følelse god lydbog, men også en stor moralsk historie for yngre børn med indtagende karakterer og god historie linje. Du kan også spille børnelydbog, hvis du rejser med dit barn, spille en interessant historie, som de kan nyde, mens du kigger fra vinduet og nyder dejlige scener. Det er rigtigt, at de fleste lydbøger vil spille fint på lydafspillere. Dette er et andet sted med imponerende udvalg af lydbøger. Hvis du har et yndlingswebsted, hvor du downloader og streamer lydbøger gratis, vil jeg meget gerne høre om det.

Dette er et andet websted med børn, der er det primære publikum.

Men lydbøger tendens til at være lang og kompleks med masser af kapitler. Denne bog er fuld af let humor og old-school narrestreger, men stadig udforsker masser af spørgsmål, som børnene i dag er nødt til at beskæftige sig med. Dette er et andet websted med børn, der er det primære publikum. Nikolle Doolin er også en etableret forfatter, ud over at være en stemme skuespiller. Ud over de konventionelle romaner og historier, ofte flere sprog i MP3- og MP4-formater, indeholder webstedet også podcast og RSS-feed, du kan abonnere på. Du leder efter yderligere funktioner og tror, at større måske er bedre. For at gøre det nemmere for dig at finde det, du leder efter, er hver enkelt lydbog også mærket med et klassifikationssystem, så du får en fornemmelse af bogen, før du vælger at downloade. Hørbar er den mest anvendte lydbogsapp, der er tilgængelig.

Hvis du har ePub- og fb2-e-bøger med kompatible lydfiler, kan du uploade dem til Bookmate-appen og lytte også. Du undrer dig måske over, lydbøger – gratislydboeger.dk – hvorfor du har brug for en bestemt app. Så hvorfor ikke bare bruge en almindelig musikafspiller? Den gratis sang er en daglig pris, de har, og du kan bare lytte til det eller gemme det i din afspiller eller computer. Der har du det, 20 steder, hvor du kan downloade og streame 100% gratis lydbøger fra alle tænkelige genrer. Ulemper: Lydbøger dyre uden abonnement. Scribd er en abonnementstjeneste, der koster $ 9.99 pr. Måned, en pris, der inkluderer ubegrænset adgang til Scribds bibliotek med e-bøger, lydbøger, noder, magasinartikler og meget mere. Pris: Gratis app, Abonnement påkrævet. Brugerne opfordres også til at downloade deres gratis cd-covers. Endelig, hvis softwaren er færdig med at scanne job, generelt, vil du få en liste over filer, der vises på programmet interface, som er dine tabte data på samme partition.

Denne hjerteskærende bog om en kvinde, der lider af tidlig debut Alzheimers vil gøre dig paranoid du mister din hukommelse også. Hvis du optager omkring måltiderne, skal du sørge for at tage en snack med dig. Til optagelse af lydbøger anbefaler jeg at bruge USB-mikrofoner. Du kan få adgang til tusindvis af gratis lydbøger, e-bøger, videoer og meget mere. Dette er den samme hjemmeside, der plejede at blive kaldt Bøger skal være gratis. Ifølge Stephen King, bøger er unikt bærbare magi. Hvis du kan lide historier, der skal fortælles i naturlige omgivelser, vil du kunne lide det her. De er ret som mor, de lugter dejligt som mor, de lyser op i huset som mor.

Rul til toppen