Stenbukken

Hvis du er en Stenbukken (22 December-20 januar), er du en personlighed man kan regne med, men i en rolig, subtile måde. Disse er de mennesker, der vil opnå uanset hvilke mål, de sætter for sig selv. De har grus og beslutsomhed til at se ud af et projekt eller et mål, uanset hvor lang tid det tager. De er overraskende vittig, når de tillader sig at være, selv om de ikke er den brændende, prangende form. En Stenbukken vil altid være til tiden, vil altid have positioner af ansvar. De laver gode psykologer på grund af deres evne til at lytte til kort for hovedet mennesker eller mennesker på en tirade. De har en evne til at forblive rolig og begrundet i en uenighed eller konflikt, selv om anden siden kan blive mere lidenskabelig.

De er dybe tænkere, der har gode minder og en uendelig intellektuelle nysgerrighed. I deres relationer, kan de have en tendens til utilfredshed. Stenbukke sat meget høje standarder for sig selv, og kan være nemt skuffet, hvis andre ikke sat lige så høje standarder.

De er professionelt, stærkt tiltrukket af musik, selv om deres logiske side også gør dem fremragende bankfolk. Nogle berømte stenbukke omfatter Anwar Sadat og Martin Luther King. Paul Cezanne og Henri Matisse blev også stenbukke. Andre berømte stenbukke omfatter Richard Nixon, Simone de Beauvoir og Edgar Allen Poe.

Efter Age of Aquarius i dyrekredsen kommer store år (ca 2000-4000 CE) alder Stenbukken. Det er svært at forudsige, hvad den menneskelige tilstand bliver derefter. Vi vil har flyttet andre planeter og solsystemer. Hvis Age of Aquarius er er præget af humanisme og større forståelse blandt mennesker på jorden, (vi håber!), vil Hvad definerer alder Stenbukken. Vi vil nå mål af Aquarius. Mange mennesker ser mod årtusindeskiftet og i begyndelsen af en ny æra i det fantastiske år med håb om, at vi vil have lært af fejlene fra fortiden. Forhåbentlig vi vil fortsætte med at lære og i alder Stenbukken vil have udviklet sig selv større menneskelige potentiale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen